Az OPTI-Solart 2007-ben alapította az OPTI-UPS. Szünetmentes tápegységek (UPS-ek) forgalmazójaként az OPTI-UPS két évtizede összpontosít az exportpiacra. Az OPTI-UPS központja Tajvanban található, és rendelkezik irodákkal az Egyesült Államokban, a Közel-Keleten, Ausztráliában, Hollandiában és Japánban. Az OPTI-Solar az áramellátás-védelem terén szerzett tapasztalatokkal és tudással a környezetbarát áramtermelés terjesztésére és megoldások kínálására jött létre.

A „globális falu” részeként az OPTI-Solar számára a környezeti szempontok nem csak számok és adatok, hanem mindenki számára létfontosságúak. Csak tevékenyen lehet megállítani a kedvezőtlen folyamatokat. Ezért az OPTI-Solar segít környezetbarát áramellátási megoldásokat találni, és így enyhíti a globális felmelegedés jelenségét.

A Nap energiáját minden földi energia forrásaként lehet tekinteni. A szél, a víz, a kőszén, az olaj, stb. mind a Nap energiájából származnak. A manapság népszerű közvetlen napenergia-hasznosítás során hőt és áramot lehet termelni. A napenergiás áramtermelésnek három tipikus fajtája létezik: OFF-GRID (szigetüzemű), ON-GRID (hálózatra tápláló) és HIBRID. Amikor az OPTI-Solar belépett a napenergiás piacra, világos volt a célja: világszerte segíteni az emberiséget az elektromosság jobb elérhetősége érdekében. Ezért összpontosítunk főként a szigetüzemű (OFF-GRID) megoldásokra, és forgalmazzuk a csúcsminőségű invertereinket.

Az OPTI-Solar világszerte számos sikertörténetet alkotott, amikből fölépítette a tapasztalatait. A mottónk, hogy „Védd a környezetünket, tegyél a jobb jövőért”. Az OPTI-Solar ezért különböző léptékekben és normáknak megfelelve folytatja a jövőben a napenergiás termékek fejlesztését, segítve az embereket és védve a környezetet.

SC-3KWMPPT

Solar Charger MPPT SC-3KW MPPT

Solar Charger MPPT SC-3KW MPPT

SC-MPPT-1

Solar Charger MPPT SC-10-20 MPPT

SC-10-20 MPPT napelemes töltők

SC-600

MPPT SC-600W napelemes töltő

MPPT SC-600W napelemes töltő

SC-SM

Solar Charger PWM SC-05-20 SM SC-05-20 SM-Z

Solar Charger PWM SC-05-20 SM SC-05-20 SM-Z

SC-MAX

Solar Charger PWM with LCD SC-30-60 MAX

Solar Charger PWM with LCD SC-30-60 MAX

PVPremium

PV Premium 3K rendszer

PV Premium 3K 3 kW-os napelemes rendszer