Új, sugárzó felületfűtés/-hűtés a Roth-tól

Az új ClimaComfort-Panel rendszer a TBS továbbfejlesztett változata. Az újonnan kifejlesztett hővezető fóliájának köszönhetően 20%-kal javult a hőleadó képesség. Külsőfali falfűtésként az épületsarkokon is biztosítja az egyenletes hőmérsékletet. A párazáró hővezető felületének köszönhetően nyugodtan tehető mögé belső szigetelés anélkül, hogy cseppvíz keletkezne a szigetelés és a fal között. Ezért a szigeteletlen régi épületek gazdaságilag ésszerű és minőségi felújításához ajánljuk. Műemléki környezetben is használható. Nem szükséges külső állványzat, és a homlokzat hőszigetelve is az eredeti szépségében tündökölhet.A sugárző hő révén olyan komfort szintet biztosít, ami mellett 2-3°C-kal alacsonyabb levegőhőmérséklet mellett érezzük magunkat ugyanolyan jól, mint radiátorok esetén. Ez az energia-megtakarítás jéghegyének a csúcsa. Továbbá alacsony hőmérsékletű fűtésvízzel üzemel, ami optimális a hőszivattyús hőtermelésre is.

Alkalmas földhőre kapcsolt passzív hűtésre. Az egyenletes hőeloszlást biztosítő nagy felületű temperáló fólia biztosítja, hogy a hűtés is magas hőmérsékletű (18-20°C-os) hűtésvízzel történhessen. Így magas komfort fokozaton, a sugárzó hideg elvén működik a klíma, földhőhasznosítás esetén gyakorlatilag ingyen.

A ClimaComfort-Panelok rugalmasan szerelhetők padlóra, falra, mennyezetre. A hőtechnikai megfontolásnak megfelelő kialakítás esetén a ma elérhető legjobb komfortot biztosítja lakótelepen, társasházban, családi házban, szállodában, üzlethelységben és irodában egyaránt.

 


Tekintse meg a kapcsolódó termékeinket a katalógusban:
http://www.geosolar.hu/katalogus/roth/roth-padlofűtes-es-hűtes/climacomfort-panelos-rendszer.html