BWP 307 S levegőbojler

Be the first to review this product

Availability: No in stock
2815,00 €
1,1 kW-os levegő-víz hőszivattyú melegvíz-tárolóval, légcsatornázható
Gyártó: Alpha-Innotec
Leírás

 Levegőhős hőszivattyú decentralizált vízmelegítéshez

Levegőbojler napelemes csatlakozóval

A BWP 307S levegőbojler új és régi épületekbeli beltéri elhelyezésre egyaránt alkalmas. Ideális pincékbe, elõterekbe, gépészeti helyiségekbe vagy mosókonyhákba telepíteni, ahol pl. hűtőgépek, ruhaszárítók vagy mosógépek hulladékhõjét képes hasznosítani. Hõszivattyús üzemben +55°C-os maximális vízhõmérséklet érhetõ el. Pozitív hatása a telepítési helyiség bizonyos mértékû páramentesítése légkeringtetéses üzemben (ehhez a KDUL tartozék szükséges). A helyszínen hideg- és melegvíz-csatlakozónak, kondenzvizes lefolyónak és egy 230V/50Hz-es konnektornak kell rendelkezésre állnia.

A BWP 307S levegõbojler Ventronik 170-es szabályzóval rendelkezik. A ventilátor 3 fokozatban állítható, és a rendszer üzeme idõlegesen korlátozható. A fotovoltaikus (PV) funkció napelemekkel készített áram használatát teszi lehetõvé. A használati-melegvíz hõmérséklet szabályzása egy tárolóba épített érzékelõ segítségével történik. A homlokzati lemez horganyzott, homokfújt, és hangszigetelt.

Hõvisszanyerés a BWP 307S-sel
Fennáll a lehetőség, hogy a levegős csonkokat (NÁ 160) légcsatorna-rendszerhez csatlakoztassák, amin keresztül a levegő a mellékhelyiségekbõl vagy pl. nedves kamrákből elszívható, és a hőtartalma aktív rekuperátorhoz hasonlóan használati-melegvíz készítésre használható (légmennyiség: 250 m3/óra 100 Pa és elszívásos üzem esetén). A frisslevegő beáramlásának lehetõségét meg kell adni

Kombinált megoldás a BWP 307S-sel
A beépített hőcserélő lehetővé teszi egy meglévõ kazánnal vagy szolárrendszerrel való kombinálást. Ez lerövidíti a levegőbojler felfűtési idejét.

Fűtésteljesítmény (A10/W52,5) COP (A10/W52,5) COP (A15/W45)
1,1 kW 2,72  3,5

 

További műszaki adatok:

Beépített
elektromos fűtőpatron
Beépített
használati-melegvíz
tároló
Hőcserélő Hőforrás-
levegő
1,5 kW 285 liter 0,8 m2 -5 – +35°C

 

Árak és műszaki adatok letöltése

Komplett, tervezéshez szükséges adatokhoz, kérjük, forduljon hozzánk az elérhetőségeinken.

 

További decentralizált ivóvíz-melegítő hőszivattyút víz-víz booster alatt talál.

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.