A Liang-Chi Ázsia legnagyobb hűtőtoronygyára. 50 év tapasztalattal rendelkezik a hűtési technológiákról, a kompozitműanyag-gyártásról és a piac igényeinek a felméréséről. Így hatékonyan tud hangsúlyt fektetni a termékek minőségére, a szervizre és az innovációra. Öt gyárral rendelkezik Kínában, és eggyel-eggyel Tajvanon, Thaiföldön, Vietnámban, a Fülöp-szigeteken és Indonéziában. Összesen 500 000 m2-es gyárterületen dolgozik 3000 alkalmazott, akiknek évente 4 millió tonnányi hűtőtorony legyártására van kapacitásuk. Mindegyik gyár, valamint a vevőszolgálat ISO 9001:2008 szabvány szerinti minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik, ami a legmagasabb vásárlói elégedettséget szavatolja.

A Liang-Chi igen különféle hűtőtornyokat kínál:

  • henger- (palack-) alakúakat

  • négyszög-kereszmetszetűeket, ezeken belül:

    °  keresztáramúakat robosztus, antikorróziós FRP-ből (szálas kompozitból)

    ° emelt töltetű kereszt- és ellenáramúakat fastruktúrájú és nyújtott FRP-ből

    ° zártrendszerűeket

    ° hangcsillapítottakat

    ° CTI-minősítésű ellenáramúakat (LC-sorozat; CTI = Cooling Technology Institute)

    ° újonnan kifejlesztett és szabadalmaztatott ventilátornélküli kivitelűeket.

A ventilátornélküliek igen csendesek, nincsenek bennük karbantartást igénylő mozgó alkatrészek, ezért pl. társasházi, kórházi vagy szállodai környezet számára kiválóan megfelelnek.

A Liang-Chi a hűtőtornyok mellett más, vásárlói igényekre szabott termékeket is gyárt FRP-ből, pl. tartályokat: puffertárolókat, szennyvízemésztőket, vegyianyag-tartályokat, stb. egyedi igényekhez alkalmazkodva.

show
per page